DRANGEDAL BORTFORKLARING

Øystein Sunde, Spinner Records orienterer : Hvorfor Drangedal Bortforklaring ?

Like over nyttår 1999 oppdager Tom Jackie Haugen at det står en mann bak ham i kø ved minibanken i Drangedal. Haugen holder på å plyndre egen konto for kontanter etter en turnè med den skandinaviske kvartetten : 3 Vise-Menn & 1 Svenske. Mannen som viser oppriktig interesse for Haugens kunstneriske fremgang gjenkjennes som bygdas likningssjef...

Dagen etter prøver Tom Jackie å registrere firmaet Drangedal Bortforklaring i foretaksregisteret i Brønnøysund. Søknadspapirene kommer i retur med spørsmål om det tenkte firmaet virkelig skal ha dette navnet ? Sjøloppnevnt ordfører i Drangedal Bortforklaring begrunner søknaden om opprettelse med at han innimellom blir betalt for sine tjenester, og av den grunn ønsker et åpent å greit forhold til likningskontoret.

En hjørnetannsbedrift er født..

----

Frå 2003 te 2015 spella eg ny sommerkabaret hvert år i Kragerø sammen med Steen-Vidar Larsen. I 2016 bevilga me oss for første gång på 13 år sommerferie på hver vår kant - og det var veldig vanedannans... - Så Larsen driver videre med sitt, og eg driver videre med mitt. Yiamas !

Tom Jackie

Del denne siden